Luotettavat muuttopalvelut Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Smart Kuljetuspalvelut Oy tarjoaa luotettavia muuttopalveluita yksityishenkilöille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Voit luottaa aikataulujemme pitävyyteen ja ripeiden kuljettajiemme ammattitaitoiseen työhön.

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat myös erilaiset tavaraliikenteen kuljetukset pakettiautokuljetuksista raskaan kaluston kuljetuksiin sekä kuriiripalvelut. Teemme myös siivousyritysten kuljetuksia.

Toimintamme lähtökohtana on asiakastyytyväisyys ja kokonaisvaltainen palvelukokemus. Toteutamme tarkasti toimeksiantajan tavoitteet ja päämäärät.

Ota yhteyttä meihin ja kerro kuljetustarpeistasi! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja teemme hyvän tarjouksen!

Pakettiautokuljetuksista raskaan kaluston kuljetuksiin

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat erilaiset tavarakuljetukset, pakettiautokuljetuksista raskaan kaluston kuljetuksiin.

Tarjoamme myös kuriiripalveluita!

Kerro, minkälaista kuljetuspalvelua olet vailla, niin löydämme yhdessä ratkaisun. Palvelumme on aina vastuullista ja panostamme työn korkeaan laatuun. Meistä saat siis hyvän kuljetuspalveluiden yhteistyökumppanin Helsingissä sekä koko pääkaupunkiseudun alueella.

Tarvitsetko kuljetusapua muuttoosi?

Onko edessäsi muutto Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla? Etsitkö luotettavaa kuljetuspalvelua, joka vie kotisi kalusteet turvallisesti ja luotettavasti perille uuteen kotiisi? Tilaa muuttopalvelu meiltä! 

Kuljettajamme hoitavat nopeasti kalusteiden ja tavaroiden kuljetuksen. Pidämme aina sovitusta aikataulusta kiinni, joten voit luottaa siihen, ettei viivästyksiä tule. Joustava kuljetusapu tekee koko muutostasi huomattavasti kevyemmän.

Siivousyritysten kuljetukset

Etsitkö siivousyrityksellesi kuljetusapua? Hoidamme ammattitaidolla siivousyritysten kuljetuksia. Kerro meille yrityksesi kuljetustarpeista, niin teemme sinulle tarjouksen. 

Kuljetuspalveluissamme noudatamme tarkkaan toimeksiantajan toiveita ja tarpeita. Yhteistyökumppanuus ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Ota siis yhteyttä jo tänään!

Yhteystiedot

Vuokratyöntekijöitä kuljetuspalveluihin

Haluatko täydentää yrityksesi työvoimaa? Etsitkö luotettavia ja ammattitaitoisia kuljettajia, jotka tarttuvat työhön ja tekevät sen vastuullisesti? Vuokraamme vuokratyöntekijöitä kuljetuspalveluihin sekä terminaalityöhön, joka liittyy kuljetuspalveluihin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Panostamme korkeaan ammattitaitoon ja vastuulliseen työntekoon.

Ota yhteyttä!